Over ons

Gertjan Bouwman

Gertjan Bouwman

Eigenaar en Financieel Adviseur

Sinds 1998 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche en heb bij verschillende werkgevers ervaring opgedaan. In april 2008 ben ik gestart met mijn eigen assurantiekantoor. Ik vind het heerlijk om te adviseren en bemiddelen namens bijna alle verzekeraars in Nederland. Dat zorgt ervoor dat ik u altijd een onafhankelijk en passend voorstel kan doen.

Ik vind het erg belangrijk om een eerlijk advies in het belang van de klant te kunnen geven. Ik ben daarom niet gericht op maximale winst maar op de voldoening van een goed advies en tevreden klanten. In mijn bedrijf is mijn specialisatie verzekeringen. Mag ik u ook een goed advies geven? Bel 06-15 08 74 05 of mail mij gerust!

Samen met…

In ons kantoorpand in Winsum zijn ook Makelaardij Stenekes en hypotheekadvieskantoor Eduard Veldman gevestigd. Door de jarenlange samenwerking met deze bedrijven, kan ik u hen van harte aanbevelen. Indien uw overweegt een woning te (ver)kopen of u heeft een taxatie nodig dan kan Makelaardij Stenekes u hier goed bij van dienst zijn. Eduard Veldman kan u helpen met een uitstekend hypotheekadvies.